Om No Title

No Title er en dansk kunstner, som er specialiseret i vægmalerier i stor skala. Han har sat sit præg på en lang række bygninger og rum i ind- og udland. No Title arbejder med malerier i byens rum og har også gennemført udsmykningsopgaver for store virksomheder og en lang række andre samarbejdspartnere. 

No Titles kunstneriske projekt er at forvandle vores omgivelser ved at tilføre nye lag og historier til de overflader, der omgiver os. Hans enkle grafiske udtryk tager udgangspunkt i systemer og organiske strukturer i naturen og kroppen samt spændingsfeltet mellem menneskers tankemønstre og relationer.

Sønder Boulevard, Vesterbro, Copenhagen
Sønder Boulevard, Vesterbro, Copenhagen, august 2013. Original painting by No Title. Photo: Linda Cordius

Kunder og samarbejdspartnere

No Title har udført en bred vifte af udsmykningsopgaver for mange typer af modtagere og har samarbejdet med en lang række partnere og bidragsydere:

Facebook, Jeudan, Metroselskabet, Odense Kommune, Haderslev Kommune, Trekantområdets Festuge, Østerbro Lokaludvalg, Roskilde Kommune, Gentofte Kommune, Dyrup, Jyllingehallerne, Nørrebrohallen, Vesterbro Lokaludvalg, Ingeniør N.M. Knudsens Fond mfl.

Interview

Du kan læse mere om No Title i dette interview med I Support Street Art.

Følg No Title på Facebook