Street art

Street art Camden Town

Street art er midlertidig kunst i det offentlige rum, som kan have vidt forskellige udtryk og former. I mange større byer kan man finde et overflødighedshorn af konkurrerende udtryksformer. I dag spænder street art over alt fra den klassiske graffiti, paste-ups og klistermærker til gavlmalerier, stencils, skulptur og strik.

I dag er der næppe enighed om, hvad street art præcis er for en størrelse, og afhængig af, om du spørger en graffitimaler, en strikkekunstner eller en professionel gavlmaler, så vil du få vidt forskellige svar. Der er dog ingen tvivl om, at det er en fremragende måde at møde kunst på i sin hverdag uden for kunstinstitutionernes snævre rammer.

Gå på opdagelse efter street art

No Titles malerier findes på gader og stræder i mange af de større byer i Danmark og i udlandet, og du kan se en lang række eksempler her på siden. Da midlertidighed netop er et kendetegn for street art, er der flere af malerierne, der er erstattet af nye.

Street art London

No Title præger bybilledet med malerier, der trækker på organiske strukturer og skarpe kontraster. Alle unødvendige detaljer er fjernet for at opnå et rent og enkelt udtryk.

Malerierne bliver på den måde enkle, monokrome visuelle udsagn, som kan opfattes med det samme, og som sigter mod at udløse en nysgerrighed i betragteren.

Street art i Danmark og udlandet

Få et overblik over nogle af No Titles street art-projekter i bl.a. København, London, Roskilde m.m.

Mere street art maleri og paste ups af No Title

Se flere af No Titles vægmalerier