Indendørs vægmalerier

Indendørs vægmalerier kan være med til at skabe nye rum og flette fortællinger ind de rum, vi færdes i. De kan skabe bedre fysiske og mentale rammer for det liv, der skal udfolde sig i dem. No Title har udført en lang række indendørs vægmalerier i nybyggerier, virksomheder, gymnastiksale, kontorfællesskaber og meget mere.

Vægmaleri udført i Facebooks datacenter i Odense,

Vægmalerier i Det favnende studiehus

I nybyggeriet Det Favnende Studiehus på Katrinebjerg i Aarhus, udførte No Title 66 indendørs vægmalerier i fællesrum, trappeopgange og gangarealer. Vægmalerier integrerer kunst og wayfinding i en meningsfuld helhed.

Bygge- og Innovationschef i Boligkontoret Århus, Erik Frehr siger om udsmykningsopgaven:

“Vores nye bæredygtige boliger på Helsingsforsgade, Aarhus N, er på fineste vis blevet bundet sammen af No Titles projekt der snor sig gennem hele bygningen, viser vej og skaber farve-, samt bygningsmæssig sammenhæng, hvorend beboeren måtte befinde sig. No Title har på fornemste vis bundet flere bygningsafsnit samt etager sammen til en helhed. Vi er utrolig glade for samarbejdet med No Title, der har vist os, at wayfinding og kunst godt kan være 2 sider af samme sag”.

Læs mere om udsmykningsprojektet i Det Favnende Studiehus.

Vægmaleri i Facebooks datacenter

No Title blev inviteret af Facebook til at udføre et indendørs vægmaleri i det centrale åbne kontor i virksomhedens datacenter i Odense. Vægmaleriet er godt 12 meter langt og pryder den centrale væg i det åbne kontor.

Det gigantiske datacenter breder sig over 56.000 m2 i landskabet i Tietgenbyen uden for Odense.
Foto: Jonas Legarth Instafilm.

Læs mere om vægmaleriet i Facebooks datacenter.

Udvalgte indendørs vægmalerier

Procesbilleder fra indendørs udsmykningsopgaver

Se flere af No Titles vægmalerier